Літній мовний табір

Літній мовний табір

Ось уже другий рік поспіль відділ освіти Великобурлуцького району організовує проведення літніх мовних таборів при загальноосвітніх школах. Так, в минулому році були організовані мовні табори в чотирьох школах району. Цього року такі табори були в десяти школах району. В тому числі і в Гниличанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

Директором і ,водночас, куратором табору була вчитель іноземної мови (англійської) Кондратенко О.В. Мовний табір проводився протягом 2-х тижнів. Для роботи в таборі були залучені працівники школи: директор школи Борисенко С.О., заступник директора з навчально-виховної роботи Бабак В.О., педагог-організатор Капуста Ю.І., а також вчителі і класні керівники.

Так як в школі мовний табір проходив вперше, то план роботи та розподіл обов’язків було сплановано заздалегідь. Діти із задоволенням грали в різноманітні ігри, знайомилися з новими, згадували забуті слова та фрази, приймали участь в квестах та спортивних змаганнях.

Незабутнім став день закриття табору. Після «пошуків скарбів» діти мали нагоду скуштувати справжньої «польової каші» та солодощів і морозива.

Незважаючи на те, що такий табір в школі проводився вперше, можна сказати, що результати проведеної роботи є добрими і надихають до нових творчих пошуків. Саме нових, цікавих і креативних ідей хочеться побажати іншим вчителям в наступному навчальному році.

Вчитель англійської мови – Кондратенко Олена Василівна.
Кiлькiсть переглядiв: 194

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.